top of page

WAT
WIJ DOEN

Het goed onderhouden van uw wapen en het verantwoord uitvoeren van reparaties zijn zeker zo belangrijk als de aanschaf van een nieuw wapen.

MAATWERK & REPARATIES.

Herstellingen & aanpassingen

Wij kunnen voor u alle mogelijke herstellingen en aanpassingen uitvoeren. U kunt bij ons terecht met wapens voor de jacht, maar ook voor de schietsport en met luchtkarabijnen.

Richtkijkers & Montages

Het monteren van richtkijkers kunnen wij ook voor u verzorgen. Van een eenvoudige vaste montage tot een inhaakmontage in diverse prijsklassen. 

Een vuurwapen hoort veilig en betrouwbaar te zijn. Ga daarom nooit zelf proberen een geweer te repareren of uit elkaar te halen. U kunt deze specialistische werkzaamheden beter overlaten aan een vakkundige wapenmaker.

Kolven

U kunt bij ons uw geweerkolf laten vervangen of een nieuwe kolf uit een stuk hout laten maken. Uiteraard kan de kolf op uw maat gemaakt worden. Beschadigde kolven kunnen in veel gevallen nog door ons worden gerepareerd.

Onderhoud

Wanneer er na jarenlang gebruik van een wapen slijtage optreedt, is het in vaak aan te raden om een versleten geweer te vervangen.  Er zijn echter nog veel wapens waarbij het zeker de moeite waard kan zijn om deze te laten transformeren naar een levensverlengende revisie. Vooral bij klassieke geweren zoals bijvoorbeeld een Browning B-25.

bottom of page